Stranieri

All star team pentru Dan Petrescu, in China: Jiangsu a rezolvat un transfer de 18 milioane de la Inter, dupa ce l-a luat pe Luiz Adriano

Dan Petrescu este aproape de a da trei lovituri spectaculoase pe piata transferurilor din China in urmatoarele 24 de ore.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Ianuarie 2016, 20:00
Data actualizarii: Marti 19 Ianuarie 2016, 20:13

UPDATE | Corriere dello Sport anunta ca transferul lui Guarin la Jiangsu Sainty s-a facut! Columbianul va ajunge sub comanda lui Dan Petrescu si va avea un salariu de 7.5 milioane euro pe sezon, timp de 4 ani.

18 milioane de euro va plati in cele din urma formatia chineza pentru Fredy Guarin.

Italienii anunta ca Jiangsu il mai vrea si pe Anwar El Ghazi, de la Ajax.


Jiangsu Suning, echipa antrenata de Dan Petrescu, pregateste trei mutari nebune pe piata transferurilor din China. Gazzetta dello Sport anunta astazi ca Jiangsu a oferit 15 milioane de euro catre Inter pentru mutarea columbianului Guarin.

Chinezii ii ofera lui Guarin un salariu anual de 7.5 milioane de euro pe sezon si un contract pe patru ani.

Un alt nume pe care Petrescu il vrea din Italia este Gervinho de la AS Roma, pentru care acesta ar urma sa primeasca un raspuns in urmatoarele 24 de ore. 8 milioane de euro pe an salariu si 10 milioane catre Roma este oferta chinezilor.

Daily Star din Anglia scrie ca echipa lui Dan Petrescu mai vrea sa-l ia si pe Yaya Toure de la Manchester City. 15 milioane de euro pentru City si 16 milioane de euro salariu pe an pentru Yaya - asta e oferta pregatita din China.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies