3 motive pentru care Al Ittihad anunta oficial ca nu il demite pe Piturca, dupa 5 meciuri fara victorie. Obiectivul imediat impus

3 motive pentru care Al Ittihad anunta oficial ca nu il demite pe Piturca, dupa 5 meciuri fara victorie. Obiectivul imediat impus

Al Ittihad a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca nu il va demite pe Piturca. Clubul sustine ca, in ciuda celor 5 meciuri fara victorie cu Piti pe banca, nu s-a pus in niciun moment problema schimbarii acestuia.

A schimbat stilul de joc, a imbunatatit randamentul echipei si a adus profesionalismul printre jucatori - acestea sunt cele trei motive pentru care Al Ittihad continua sa garanteze pentru fostul selectioner al nationalei Romaniei.

Intr-un comunicat emis de Al Ittihad pentru Mediafax, clubul arab sustine ca Piturca are obligatia ca in perioada urmatoare sa intareasca echipa.

"Ittihad FC si antrenorul Victor Piturca au incheiat un contract valabil pana la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei intelegeri nu a fost niciodata pusa in discutie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipa puternica, care sa castige campionatul in sezonul viitor."

"Chiar daca ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte multumit de munca lui Victor Piturca si a stafului sau. Intr-o scurta perioada de timp, el a reusit sa schimbe stilul de joc, sa imbunatatesca randamentul echipei si sa aduca profesionalismul in randul jucatorilor, astfel ca suntem increzatori ca rezultatele bune vor incepe sa apara", anunta al Ittihad printr-un comunicat semnat de presedintele clubului Ibrahim Al-Balawi.

Al Ittihad, sub comanda lui Piturca, a inregistrat 4 infrangeri si un rezultat de egalitate, impotriva lui Al Hilal, echipa lui Reghecampf. Dupa 12 etape de campionat, Al Ittihad este pe locul 5 in clasament, cu 22 de puncte, la 9 puncte in spatele liderului Al Nasr.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Resturile rachetei chinezești au ajuns duminică în Oceanul Indian. Mare parte din componente au ars la intrarea în atmosferă
BRAT
Modifică setările cookies