Piti s-a intalnit cu sefii lui Al Ittihad, acestia au luat DECIZIA! Reactia lui Piturca: "Jucatorii fac multe greseli!"

Piti s-a intalnit cu sefii lui Al Ittihad, acestia au luat DECIZIA! Reactia lui Piturca: "Jucatorii fac multe greseli!"

Victor Piturca nu trece deloc prin cele mai bune momente de cand a ajuns in Golf.

Echipa lui a dominat copios meciul cu Al Shabab, insa a pierdut in minutul 95, dupa o grava erore la marcaj, desi se acordasera doar 4 minute de prelungire.

De cand a preluat echipa, Piti a pierdut patru din cinci meciuri, la care se mai adauga un singur punct, 0-0 acasa, cu Al Hilal.

Asa ca stuatia sa este dificila acum, echipa a cazut pe locul cinci si se indeparteaza tot mai mult de liderul Al Ahli, de care il despart deja sase puncte.

Sefii celor de la Al Ittihad s-au intalnit deja cu antrenorul, iar astazi au tras concluziile si l-au asigurat ca ramane in functie si ca vor avea rabdare pentru el, in speranta ca echipa va avea si rezultate.

"Victor Piturca a primit asigurari de la seici ca in continuare are toata increderea si sprijinul lor", potrivit site-ului arab elheddaf.com.

Sefii echipei considera ca Piturca nu a avut suficient timp pentru a avea rezultatele dorite si ca acesta trebuie sa continue la Al Ittihad.

"Avem probleme la echipa, iar jucatorii fac multe greseli. Voi continua sa lucrez si sper sa remediez situatia in curand", a declarat Piturca, potrivit site-ul arabia.com.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Liviu Dragnea, trimis în judecată pentru trafic de influență în dosarul vizitei în SUA. Care sunt acuzațiile
BRAT
Modifică setările cookies