Tanase, tot mai aproape de plecarea de la Steaua? Anuntul facut de Piturca azi noapte, dupa meciul de cosmar pierdut in min 95

Tanase, tot mai aproape de plecarea de la Steaua? Anuntul facut de Piturca azi noapte, dupa meciul de cosmar pierdut in min 95

Piturca se afla intr-o situatie grea in Arabia Saudita.

Piturca nu a castigat niciun meci la Al Ittihad pana acum. Dupa 4 etape cu el pe banca, Ittihad are 22 de puncte si este abia pe locul 5.

La ultimul meci din campionat, pierdut de Al Ittihad cu 1-0 in fata lui Al Shabab cu un gol in minutul 95, Piturca a anuntat ca vrea sa faca schimbari la iarna.

"Atacul trebuie intarit cu jucatori", a spus Piturca dupa meci, care a anuntat ca intentioneaza sa faca transferuri din strainatate. Principalul favorit este Tanase de la Steaua.

"Echipa a dominat cea mai mare parte a meciului, dar nu a reusit sa inscrie. Am controlat jocul complet, dar, din pacate, am primit gol in prelungiri. Jucatorilor le lipseşte experienta necesara si nu au stiut sa profite de ocaziile pe care le-au avut. Voi lucra pentru a rezolva aceste probleme in meciurile urmatoare si sa corectez anumite greseli pe care le fac jucatorii", a declarat Piturca dupa meci.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies