DRAMA unei femei care a vrut neaparat sa vada echipa lui Piturca! A ajuns la politie, dupa ce i-a pacalit pe oamenii de la paza:

DRAMA unei femei care a vrut neaparat sa vada echipa lui Piturca! A ajuns la politie, dupa ce i-a pacalit pe oamenii de la paza:

O femeie s-a deghizat pentru a lua parte la ultima partida a lui Al Ittihad.

Partida s-a jucat acasa la Al-Ittihad, iar adversara echipei lui Piturca a fost Al Shabab. Femeia a vrut neaparat sa ia parte la partida, chiar daca femeile nu au voie pe arenele de fotbal in Arabia Saudita, potrivit legilor in vigoare. Al Shabab a batut cu 1-0, la ultima faza a partidei, dupa ce clubul lui Piti a dominat intreaga partida.

Presa din Arabia Saudita scrie ca femeia este acum retinuta de autoritati si anchetata, dupa ce a intrat deghizata pe stadion, cu fata si capul acoperite, pentru a fenta oamenii de paza.

Purtatorul de cuvant al politiei a explicat ca prezenta femeii, care si-a cumpărat biletul online, este contrara regulamentului, dosarul ei fiind transmis "autoritatilor competente".

Sauditele trebuie sa fie acoperite din cap pana in picioare cand se afla in public. Ele trebuie sa obtina permisiunea unei rude de sex masculin pentru a munci, a se casatori sau a calatori.

Arabia Saudita este singura tara din lume in care femeile nu au dreptul de a conduce.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Florin Cîţu: Restaurantele şi terasele nu vor rămâne deschise toată noaptea începând de sâmbătă
BRAT
Modifică setările cookies