2014, anul in care SuperDan da lovitura! O noua echipa l-a cerut in Premier League! Cat costa despartirea de Dinamo Moscova:

Dan Petrescu Fulham Premier League Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Decembrie 2013, 13:23
Data actualizarii: Marti 24 Decembrie 2013, 13:23

► Taci, screen! Facem testul asta de Craciun?

Vestea ca Dan Petrescu e un antrenor capabil de minuni a ajuns in Anglia iar fostul jucator al lui Chelsea e tot mai aproape de a-si indeplini visul, acela de a antrena in Premier League. Dupa Crystal Palace, o noua echipa l-a ofertat. Dar rusii de la Dinamo Moscova nu renunta usor la SuperDan si cer 3 milioane de euro pentru despartire. 

"Dan Petrescu a mai fost ofertat acum o luna de Crystal Palace, iar acum este dorit de Fulham", a anuntat Victor Becali pentru Ring.

"Nu era usor pentru ca echipa este intr-o situatie critica. Este visul lui sa antreneze la Londra si sunt convins ca si-l va implini", a mai adăugat Victor Becali. 

Petrescu a ratat si sansa de a ajunge la Fulham. René Meulensteen a fost numit recent ca manager al echipei londoneze. Super Dan poate avea o sansa noua de a ajunge in Anglia, la fosta echipa a lui Tamas. West Brom a ramas fara manager si cauta solutii in aceasta perioada. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!