ross barkley Everton Gareth Bale The Guardian Transfer Market

Nimeni nu ar fi pariat vreodata pe asa ceva! Asta poate fi urmatorul mare transfer din Europa: "Nu-l dam nici pe banii care s-au dat pe Bale!" Anuntul facut de The Guardian:

► Taci, screen! Facem testul asta de Craciun?

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 24 Decembrie 2013, 12:30
Data actualizarii: Marti 24 Decembrie 2013, 12:41

La doar 20 de ani, Ross Barkley are un sezon cu adevarat magic la Everton. Echipa din orasul Liverpool se afla pe locul 5 in clasament, la 2 puncte de rivala locala care ocupa pozitia de lider.

Barkley a jucat in 16 din cele 17 meciuri de pana acum ale lui Everton, aducand victoria in ultimul meci dupa o lovitura libera de exceptie in minutul 84. Prestatiile lui il pot duce la Campionatul Mondial din Brazilia, avand deja 3 selectii in nationala Angliei.

Mijlocasul este vazut ca unul dintre cei mai promitatori tineri jucatori englezi iar Roberto Martinez a declarat ca nu il va ceda sub nicio forma: "Ross este intr-un moment al carierei unde stie ca in primul rand trebuie sa continue sa se dezvolte si aici este locul perfect pentru asta. In al doilea rand, este un mare fan al lui Everton si se bucura de fiecare secunda. Si in al treilea rand, suntem la mijlocul sezonului si nu am lua niciodata in calcul sa intrerupem ceea ce realizam in acest moment.

Nu este momentul bun pentru jucator sau club sa luam in considerare o astfel de varianta. Chiar daca am primi o oferta de tipul celei pentru care a fost vandut Gareth Bael nu am lua-o in considerare in ianuarie" a spus Martinez.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies