Luceafarul straluceste pentru Romania! Pustii romani isi traiesc in 2017 visul la New York si il au in atac pe "Hagi"

Luceafarul straluceste pentru Romania! Pustii romani isi traiesc in 2017 visul la New York si il au in atac pe "Hagi"

Fa cunostinta cu toti componentii echipei care va merge la finalul lunii septembrie la Cupa Natiunilor Danone. Afla AICI mai multe despre competitia care trimite cei mai talentati pusti din Romania la Mondialul lor, care in 2017 va avea loc in septembrie la New York!

Luceafarul Cluj straluceste pentru Romania! Cu acest motto se incurajeaza pustii formatiei care ne vor reprezenta in 2017 la Mondialul Danone de la New York!

Campania Danone - Stralucim pentru visul american ii prezinta pe cei 12 fotbalisti care vor trece oceanul pentru a cuceri marele trofeu.

Campioni nationali trei ani consecutivi si neinvinsi in Romania de cand joaca in competitii oficiale, pustii Luceafarului Cluj mai au mai putin de doua luni pana la Mondialul organizat de Danone.

In 2017, Luceafarul Cluj s-a impus in finala nationala a Cupei Hagi Danone, dupa ce a invins cu 2-0 Craiova.

Intre 22 si 24 septembrie, reprezentanta Romaniei va juca la New York, pe stadionul Red Bull Arena, al celor de la NY Red Bulls. Pana atunci, pe www.sport.ro, in categoria Cupa Hagi Danone >> Stralucim pentru visul american, poti afla cum vor arata grupele si cine sunt contracandidatele romanilor. De asemenea, vei putea face cunostinta cu toti cei 10 fotbalisti au Luceafarului.

Episodul 1 - Andrei Vinau, "Micul Hagi"

Primul dintre pustii academiei Luceafarul care vor merge la New York este Andrei Vinau. El este o mica vedeta a generatiei sale, fiind poreclit "Hagi" de coechipieri. Cu o tehnica de mare fotbalist, lovituri libere executate perfect si determinare de campion, el este numarul 10 al echipei.

Andrei are in palmares trei titluri nationale cu Luceafarul Cluj.

Urmareste cei mai talentati jucatori de viitor ai Romaniei, in fiecare an, la Cupa Hagi Danone.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Scandal la dezbaterea bugetului în comisii. Deputat PSD: „Aţi luat bănuți de la copii”
BRAT

Modifică setările cookies