„Un popor de cerșetori!” Mesaj dur al campioanei olimpice, Khrystyna Stuy, pentru ruși după masacrul din Bucha: „Adunați cadavre de parcă ar fi trofee!” 

Khrystyna Stuy Razboi ucraina Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 20:43
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 20:44

Războiul din Ucraina se desfășoară de mai bine de o lună și pare a fi departe de final!

Armata Rusiei a invadat Ucraina pe 24 februarie, la ordinele lui Vladimir Putin, iar de atunci, ucrainenii se luptă să țină piept ororilor la care îi supun armata rusească. Recent au apărut imagini din Bucha, un oraș masacrat de armata de la Kremlin, care a lăsat în urma sa peste 300 de cadavre, imaginile șocând întreaga planetă, după ce victimele au fost clar torturate. 

Mesajul dur al Khrystynei Stuy după ce a văzut masacrul din Bucha 

Khrystyna Stuy (34 ani), medaliată la Jocurile Olimpice cu echipa Ucrainei de ștafetă 4x100m, a avut un mesaj extrem de dur pe rețelele de socializare, unde a postat un clip cu soldații ruși, zâmbind în timp ce invadau case din Ucraina. Mesajul sportivei a fost unul extrem de dur la adresa rușilor, pe care i-a numit hoți. 

„Au trecut patru zile și nu-mi pot reveni în fire, patru zile în care am privit pozele din Bucha și nu am putut crede că ceea ce văd este posibil să i se întâmple poporului meu.

Nu vreau să public imagini cu oameni torturați, femei violate și copii morți. Mă doare corpul când văd acele imagini. Zilele astea simt durere, neputință și rușine pentru că nu pot ajuta, vinovăție pentru că am supraviețuit, mânie și dorință de răzbunare. Apoi un gol.

Vreau să las acest video aici și să spun cât de nenorociți sunteți! Sunteți un așa popor de cerșetori încât vă bucurați la un borcan de Nutella! Vă bucurați de înghețată delicioasă!

Ce dezgustător este că furați bijuterii de la femeile noastre, le furați lenjeria intimă și o duceți bunicilor voastre, iar ele vă spun la telefon să luați mai mult. Sunteți niște creaturi malefice, pregătite să ucidă și să adune cadavre de parcă ar fi trofee. La ce naiba luptați pentru o țară în care trebuie să furați televizoare pe timp de război?”, a scris Khrystyna Stuy pe contul de Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!