„Te-a lovit vreun bărbat vreodată?” Răspunsul dat de Anamaria Prodan 

anamaria prodan Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 03 Iunie 2023, 15:07
Data actualizarii: Sambata 03 Iunie 2023, 15:09

Anamaria Prodan (50 ani) și-a găsit liniștea după perioada tumultoasă pe care a traversat-o în urma despărțirii de Laurențiu Reghecampf. 

Despărțirea celor doi a fost cu scandal, ajungându-se și la violență fizică în stradă, însă au reușit ulterior să facă pace datorită fiului pe care îl au împreună. Anamaria Prodan și-a făcut și o nouă relație, însă între timp s-a și despărțit de iubitul său, dar se simte mai bine ca niciodată, după cum a recunoscut chiar ea. 

Ce a spus Anamaria Prodan când a fost întrebată dacă a fost lovită de un bărbat 

Agentul a apărut în cadrul podcast-ului „Fiță cu Adiță”, iar acolo a dezvăluit că are o relație mult mai bună cu fostul său soț și a răspuns și la o întrebare extrem de delicată. 

„(n.r. Ți s-a întâmplat vreodată să te lovească vreun bărbat?) Nu, doar atunci ce s-a întâmplat cu Laur, că ne-am împins, atât. Niciodată. Doamne ferește, nu. Mi-ar fi greu să și vorbesc despre așa ceva, un bărbat care dă într-o femeie e jeg. Dacă poți, te bați cu unul ca tine”, a declarat Anamaria Prodan la podcast. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la sentimente mai bune 

Anul trecut, Anamaria Prodan (50 ani) și Laurențiu Reghecampf (48 ani) au pus capăt unui mariaj de 15 ani. Însă, cei doi sunt legați de „Bebeto”, fiul comun care în vara acestui an va împlini 15 ani. De altfel, impresarul FIFA a anunțat că din septembrie, Reghecampf Jr. va pleca în SUA.  

„'Bebeto' pleacă și el în America. Din toamnă el va merge la una dintre cele mai prestigioase academii de fotbal și sunt foarte mândră”, a declarat Anamaria Prodan. 

În legătură cu această decizie a fost consultat și antrenorul lui Neftchi Baku. Mai mult, Anamaria Prodan a mărturisit că relația cu fostul ei partener este grozavă în acest moment și că cei doi au depășit situația tensionată din pragul divorțului. 

„Noi vorbim orice ține de copii, avem o relație fabuloasă, nu am mai avut niciun fel de problemă de când presa a dispărut din viața noastră. A fost perfect. Discutăm orice, luăm deciziile împreună, totul este frumos, mulțumesc lui Dumnezeu!”, a mai spus agentul. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!