VIDEO EXCLUSIV „Să fii țigan e rușine?! Du-te, domnule, cu mizeriile lor de oameni de nimic!” Gigi Becali tună și fulgeră după ce a fost amendat pentru declarațiile rasiste 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 23 Iulie 2022, 11:31
Data actualizarii: Sambata 23 Iulie 2022, 11:55

Gigi Becali a fost sancționat de Comisia de Disciplină și Etică din cadrul Federației Române de Fotbal pentru declarațiile făcute la adresa fanilor rapidiști. 

Patronul de la FCSB a primit o amendă de 2.000 de lei și un avertisment din partea Comisiei FRF, după ce declarațiile făcute la adresa fanilor rapidiști au fost considerate a fi de natură rasistă. Gigi Becali i-a numit „țigani” pe suporterii giuleșteni, într-o discuție despre negocierile cu fanii pentru a analiza posibilitatea ca echipa sa să dispute în Giulești meciul din ultima etapă a sezonului trecut, cel cu CFR Cluj. 

„Să fii țigan e rușine?! Du-te, domnule, cu mizeriile lor de oameni de nimic!” Gigi Becali tună și fulgeră

Gigi Becali a vorbit la „Ora exactă în sport” despre amenda primită, vizibil iritat de faptul că a fost sancționat pentru modul în care s-a exprimat. Mai mult, finanțatorul s-a enervat de faptul că a fost considerat ca fiind rasist pentru afirmațiile făcute, pe care a dorit să le sublinieze din nou, repetând aceleași cuvinte. 

„Sunt nebuni la cap, ce rasistă, domnule? La ce nebunie e în lumea asta, mai contează o nebunie la Comisia de la FRF, stai că mai durează puțin, cum ies eu definitiv și dacă nu ies, pun fetele acționari, să vedem. Ce rasist, nu zic țigani, e o poreclă, e o alintare, ce, să fii țigan e rușine? Ei fac discriminare, ce, țiganul nu este om?! De ce să nu fie folosit în spațiul public? Du-te, domnule, cu prostiile lor și mizeriile lor de oameni de nimic. 

Dar ce poate să fie folosite, mizeriile pe stradă și la școală la copii să se învețe sexul și sexualitatea?! Țiganul e țigan și gata, să îmi mai dea 2.000 de lei! E țigan, e țigan, e țigan. Lasă, mă, norma, eu folosesc cuvintele așa cum a lăsat Dumnezeu și nu mi-e frică de nimeni. Dacă văd pe unul, îi zic că e țigan, dacă așa vrea el. Care nu vrea, dacă e rrom, îi zic rromule. 

Machidon, aromân, ce vrei tu, dacă vrei poți să zici și neamțule și americanule, nu mă supăr”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!