„Pierdere? Ce pierdere, tată!?” Reacția lui Gigi Becali când a auzit despre moartea lui Alexandru Arșinel

Gigi Becali Alexandru Arsinel Stiri Gigi Becali
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 08:40
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 09:05

Actorul Alexandru Arşinel a murit joi seară, în urma unei lungi suferinţe, la vârsta de 83 de ani.

Fostul mare actor a fost internat pe data de 15 septembrie în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti şi de o săptămână se afla în secţia de Terapie Intensivă, a informat conducerea Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti. 

Gigi Becali nu consideră decesul lui Arșinel o pierdere

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu face o dramă din dispariția lui Alexandru Arșinel și atrage atenția asupra faptului că acum în Ucraina se întâmplă adevăratele tragedii.

„Ce poți să spui când moare un om? Dumnezeu să-l ierte! L-am cunoscut acum mulți ani. Era un om bun, cald, nu se enerva. Voia doar pace! Pierdere? Ce pierdere, tată?

Mor oameni în Ucraina, mor oameni tineri… Ce pierdere? Toți murim mai devreme sau mai târziu. A murit omul, Dumnezeu să-l ierte.

Acum, la revedere! Despre ce vorbim? Asta e viața! Ne ducem toți până la urmă…”, a spus Gigi Becali, potrivit cancan.ro.

Arșinel a fost în timpul vieții un mare fan FCSB

„Cu FCSB, FCSB, da, da. Nu neapărat pentru Gigi Becali. Îl apreciez pentru ceea ce face, a băgat bani mulţi în fotbal. A ridicat mulţi fotbalişti. Îi mişcă, îi ridică… Vă reamintesc că-l apreciez din punct de vedere al investiţiilor.

S-ar fi putut ca, fără investiţiile lui Becali, o parte a fotbalului românesc să dispară. Faptul că de undeva au venit nişte bani aproape permanent…

Sunt credincios clubului Steaua de fotbal, faptul că şi-a schimbat câteva litere în faţă nu m-a determinat să renunţ… Nu am o pasiune specială pentru fotbalul jucat pe stadionul Steaua. Am o pasiune faţă de jucătorii care au creat.

M-a surprins că foşti colegi de la Steaua nu au putut să-şi dea mâna şi să meargă pe o anumită direcţie”, declara Alexandru Arșinel în urmă cu doi ani.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!