„M-au obligat să simulez sexul în fața lui Beckham și Giggs!” Dezvăluiri din vestiarul lui Manchester United 

Manchester United Daniel Nardiello Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 09:52
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 09:53

Un fost fotbalist a dezvăluit o situație teribilă pe care a trăit-o în vestiarul lui Manchester United. 

Daniel Nardiello (40 ani) s-a retras din fotbal în 2017, iar la aproape cinci ani distanță a relatat o situație oribilă prin care a trecut în urmă cu mai bine de 20 de ani, când era abia intrat în vestiarul lui United. Fostul jucător a dezvăluit în cadrul podcast-ului 'Under the Cosh' ce i s-a cerut când a fost promovat la prima echipă a „diavolilor”. 

Moment de coșmar pentru Daniel Nardiello

„Pentru inițierea mea la Manchester a trebuit să fac dragoste cu o femeie imaginară pe masă. Unii dintre noi am fost nevoiți să facem asta. Trebuia să oferi și o descriere a fetei. A fost oribil. 

Ryan Giggs și David May erau liderii, însă îi puteam vedea pe Keane și Beckham și gândeam: 'Doamne, trebuie să fac dragoste cu o fată în fața acestor tipi'. M-am înroșit tot, a fost oribil. E șatenă, blondă? Ce faci? Ce îi spui?”, a spus Nardiello conform Marca

Crescut la academia lui Manchester United, Nardiello a jucat 4 meciuri pentru prima echipă. De-a lungul carierei, acesta a trecut pe la cluburi precum Swansea, Barnsley, QPR, Blackpool, Hartlepool, Bury, Oldham Athletic, Exeter City, Rotherdam, Plymouth și Bangor City. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!