„Hulk din Iran”, acuzat de Martyn Ford: „A păcălit lumea cu Photoshop!” Calvarul prin care trece Sajad Gharibi

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 17:31
Data actualizarii: Miercuri 30 Martie 2022, 18:59

Meciul de box dintre Gharibi și Ford are loc pe 30 aprilie, în O2 Arena din Londra. 

Sajad Gharibi (30 ani), supranumit „Hulk din Iran” trebuia să lupte împotriva lui Martyn Ford (39 de ani) pe O2 Arena din Londra. Însă evenimentul a fost anulat și mutat pe 30 aprilie, după ce mai mulți luptători au acuzat accidentări. 

„Hulk din Iran” a devenit viral pe social media datorită pozelor sale. Însă bodybuilderul este acuzat de Martyn Ford că nu este atât de masiv în realitate. Adversarul lui Sajad Gharibi a afirmat că atunci când l-a întâlnit personal în luna februarie a acestui an, nu a fost impresionat de formele sale. 

„Nu a fost ceea ce mă așteptam”, a spus Ford pentru The Daily Star.

„Cred că doar a păcălit lumea cu Photoshop, dacă sunt sincer. Să-l vezi în viața reală nu este la fel de impresionant ca atunci când îl vezi în imagini. Atât de descurajant cred că este cuvântul. Era mic.

Nu arăta cu nimic la fel ca el a făcut. Era prima dată când l-am văzut în viața reală. Era mare, probabil mai mare de 120 kg, dar nu era înfricoșător de mare. S-a simțit ca un copil mare care nu s-a antrenat cu adevărat. Trebuia să fie de două ori mai mare decât mine”, a declarat Ford pentru The Daily Star.

De la prima întâlnire cu Martyn Ford, Sajad Gharibi trăiește un calvar în Iran. Bodybuilderul a căzut în dizgrațiile familiei după ce a fost împins de către Ford de față cu toate camerele de luat vederi. 

Huk: „Nu pot să-mi sun familia!”

„Nu pot să-mi sun familia, când m-am întors în Iran nu m-am dus la familia mea. Nu pot vorbi cu tatăl meu și cu mama mea. Când am vorbit cu ea a spus :'Persoana din acest videoclip pe care am văzut-o nu era fiul meu, fiul meu este mult mai puternic decât acesta'.

Mă doare inima când nu pot să vorbesc cu familia. Mi-am pierdut mândria și sunt distrus. Cum să explic? Familia mea credea că voi merge acolo și voi termina cu el. Cum pot să dorm sau să mă odihnesc?

Mă simt foarte rău și nu pot să dorm, dar acum iau somnifere. Când o mamă îi spune asta copilului ei, cum poate fi tolerat? Există multă presiune, dacă am fost plătit chiar și cu un dolar pentru a face asta. Nu pot continua”, a declarat Hulk din Iran pentru o televiziune locală din țara sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!