GALERIE FOTO „E un sprijin față de lipsa de umanitate!” Mesaj dur al frumoasei soții a lui Thibaut Courtois, care a făcut armata în Israel 

Mishel Gerzig Thibaut Courtois Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 13 Octombrie 2023, 18:27
Data actualizarii: Vineri 13 Octombrie 2023, 18:29

Mishel Gerzig s-a căsătorit cu Thibaut Courtois în această vară, după ani de relație. 

Tânăra este model de origine israeliană, iar recent a vorbit despre războiul dintre Palestina și Israel, poziționându-se în mod ferm împotriva grupului terorist Hamas, pe care l-a catalogat drept „un grup terorist care este împotriva oricui nu se aseamănă cu ei, fie ei albi, homosexuali sau evrei”. 

Mishel Grerzig a făcut serviciul militar în Israel

Modelul a urmat serviciul militar obligatoriu cu Forțele Apărării din Israel, în momentul în care a împlinit 18 ani. Mishel a pus pauză carierei de model pentru a face asta, arătându-se extrem de mândră de experiența pe care a trăit-o. 

Într-o postare făcută pe rețelele sociale, Mishel condamna atacurile teroriste, punctând că este o chestiune de umanitate, nu de diferențele politice. 

„Nu e vorba despre Palestina sau Israel, e vorba despre umanitate. Hamas este o organizație teroristă care omoară pe oricine i se pune în cale, inclusiv pe palestinieni. Toți cunoscuții mei cunosc pe cineva care a fost omorât, a dispărut sau a fost rănit în ultimele zile. 

Nu îmi pot imagina ce le fac celor pe care îi sechestrează, ținându-i drept ostatici în Gaza. Aduceți familiile înapoi acasă și în siguranță”, a scris Mishel conform marca.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!