GALERIE FOTO "Dragostea noastră crește". Thibaut Courtois a anunțat că va deveni tată: imagini cu superba lui soție

Thibaut Courtois Mishel Gerzig Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 15 Ianuarie 2024, 21:36
Data actualizarii: Luni 15 Ianuarie 2024, 21:59

Thibaut Courtois și Mishel Gerzig au anunțat că vor deveni părinți pentru prima dată. Pentru portarul de la Real Madrid va fi al treilea copil.  

Belgianul de 31 de ani a suferit o accidentare gravă la începutul sezonului, iar până acum nu a jucat niciun minut. 

De altfel, Thibaut Courtois a anunțat că nu va participa la EURO 2024, însă se bucură de această perioadă de plan personal, urmând să devină tată pentru a treia oară. 

Portarul lui Real Madrid și soția sa au anunțat pe contul de Instagram că vor fi părinți, fiind primul copil al cuplului. "Dragostea noastră crește! Abia așteptăm să te întâlnim!", au scris cei doi. Thibaut Courtois mai are doi copii dintr-o relație anterioară, cu Marta Dominguez.

Thibaut Courtois, forfait pentru EURO 2024

La începutul lunii august, Thibaut Courtois a suferit o accidentare gravă, în urma căreia va fi indisponibil pentru mai multe luni. 

Portarul belgian a fost diagnosticat cu o ruptură a ligamentului încrucişat anterior la genunchiul stâng și a fost supus unei intervenții chirurgicale, iar acum se află în perioada de recupare, motiv pentru care a anunțat că nu va fi prezent la turneul final din Germania.

"Din cauza accidentării, nu voi fi la EURO. Trebuie să mă recuperez complet întâi. Nu știu exact când aș putea reveni pe teren.

Dacă am noroc, voi putea juca prima meci în mai, așa că n-am cum să fiu 100% pentru turneul final", a declarat Thibaut Courtois, pentru Sportza.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!