„Așa arată secreția cutiei lui craniene!” Pancu, desființat de CTP: „Îi lipsea libertatea de a omorî femei când are chef”

CTP Daniel Pancu Ramzan Kadirov Stiri CTP
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 22:11
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 22:11

Daniel Pancu, taxat în termeni duri de CTP după ce a vorbit laudativ despre Kadîrov, liderul mercenarilor ceceni.

Kadîrov a trimis 12.000 pe soldați să lupte alături de forțele ruse împotriva Ucrainei.

„Așa arată secreția cutiei craniene a lui Daniel Pancu, fost fotbalist în Cecenia, admirator al lui Ramzan Kadîrov. Înțeleg, cu toate că e înfricoșător de greu să mai gândești când auzi asemenea cuvinte, că lui Pancu îi lipsea acest drept și această libertate strămoșești ale omului, de a omorî femei când are chef.

Creatura Pancu este român și stă pe aici. N-aș pleca din România chiar dacă vin trupele rusești și măcelarii lui Kadîrov peste noi, dar la gândul că aparțin aceluiași popor și trăiesc în aceeași țară cu Pancu – și câți alții ca el? – mă cuprinde, pentru a doua sau a treia oară în viață, dorința să emigrez undeva, poate în Congo”, a scris CTP pentru gsp.ro.

Declarația halucinantă făcută de Pancu

„Acolo poți să omori femeile oricând! Nu neapărat că sunt de acord cu așa ceva, dar mi se pare că ei își păstrează niște tradiții cu care eu sunt de acord. Asta e viziunea mea despre viață! Nu putem să mai fim niciodată ca ei.

Noi am pierdut multe lucruri pe parcurs. Chiar dacă bisericile sunt din ce în ce mai populate, copiii noștri au alte exemple în viață și altă educație. Îmi pare rău să spun lucrul ăsta, dar suntem foarte departe de ei!”, a spus Pancu, pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!