Ramzan Kadirov Daniel Pancu MM Stoica Fotbal extern

VIDEO Ramzan Kadîrov, „lucrat” de trei români! Tehnica ingenioasă prin care s-au îmbogățit: „Au făcut o românescă!”

MM Stoica, dezvăluire amuzantă despre trei jucători români care au activat la Terek Grozny.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 11:27
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 11:36

Daniel Pancu, Florentin Petre şi Andrei Mărgăritescu îmbrăcau în 2008 tricoul lui Terek Grozny (Rusia) și au pus la cale un plan prin care „să-l facă de bani pe Kadîrov”, liderul cecenilor și proprietarul clubului.

Potrivit lui MM Stoica, Ramzan Kadîrov avea obiceiul ca la finalul meciurilor să intre în vestiare și să ofere cadou 100.000 de dolari jucătorului meciului, așa că cei trei români au decis, petru a-și mări șanse de câștig, ca în mometul în care unul dintre ei va fi ales, să împartă banii.

Bine gândit, prost executat, pentru că decizia s-a dovedit a fi în defavoarea lui Daniel Pancu, deoarece acesta a fost recompensat de cele mai mute ori de liderul cecen, așa că ceilalți doi au făcut bani pe spatele fostului rapidist.

Pancu a ieșit în pierdere

„Cum au făcut Pancu, Florentin Petre şi Mărgăritescu la Terek Grozny. Pancu a ieşit în pierdere! E tare. Un personaj care e blamat acum pe bună dreptate, Kadîrov, după fiecare meci avea obicieul de a intra în vestiar.

Era patronul echipei, proprietarul clubului, proprietarul republicii până la urmă, intra în vestiar cu gărzi şi dădea 100.000 de dolari unui jucător pe care îl alegea el. Românii au vorbit, au făcut o 'românească', <<suntem trei, împărţim>>.

<<Care dintre noi va fi ales de Kadîrov omul meciului şi primeşte 100.000, noi îi împărţim la trei>>. Şi s-a întâmplat de câteva ori, dar ieşea mai mult Pancu. Şi până la urmă a zis <<m-aţi ars, mă>>”, a spus MM Stoica, potrivit Orangesport.

Modifică setările cookies