Daniel Pancu Rapid Superbet Stiri

Lovitură dură primită de Daniel Pancu, după ce a vorbit laudativ despre Kadîrov: „Nu mai este ambasadorul nostru!”

Daniel Pancu, sancționat drastic după ce a susținut că îl „respectă enorm” pe Kadîrov, omul trimis de Putin să-l asasineze pe Zelensky.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 20:26
Data actualizarii: Duminica 06 Martie 2022, 08:24

Agenția de pariuri pe care Daniel Pancu o reprezenta a anunțat că a reziliat contractul cu acesta, susținând că declarațiile fostului rapidist „contravin în totalitate valorilor brandului nostru”.

„În urma unor declarații publice care contravin în totalitate valorilor brandului Superbet, conducerea companiei anunță încheierea oricărei colaborări cu Daniel Pancu, începând chiar de astăzi, 5 martie anul curent.

Ne delimităm cu fermitate de orice fel de declarații care, din ignoranță sau rea voință, nu țin cont de dramele trăite de poporul ucrainean. La fel de ferm ne delimităm de felul în care Daniel Pancu face referire la modul de a înțelege tradițiile cecene, asociindu-le cu acte de violență împotriva femeilor.

Toate campaniile în care este utilizată imaginea fostului nostru ambasador Daniel Pancu au fost oprite de la difuzare. Din considerente tehnice, pot exista unele întârzieri în implementarea acestei decizii, dar toți partenerii noștri din media ne-au asigurat că vor pune în practică hotărârea noastră în cel mai scurt timp.

Echipa Superbet este fondată pe un set de valori fundamentale, incompatibile cu ura și violența, de orice fel. Toate declarațiile lui Daniel Pancu sunt un derapaj major de la acest set de valori”, au reacționat reprezentanții Superbet.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies