VIDEO „A vomitat pe geanta mamei lui Grealish după două shot-uri!” Dezvăluiri de senzație de la petrecerea lui City! Starul care a 'cedat'

Ruben Dias Ederson Manchester City Stiri
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 16 Iunie 2023, 17:17
Data actualizarii: Vineri 16 Iunie 2023, 17:19

Manchester City a câștigat în premieră trofeul mult visat, UEFA Champions League, după ce s-a impus în finala cu Inter, scor 1-0. 

A fost petrecere la Manchester după trofeul câștigat de Manchester City în finala de la Istanbul. Starurile lui Pep Guardiola au petrecut încă de sâmbătă seară până luni, Jack Grealish remarcându-se prin aparițiile sale în stare de ebrietate. 

Deși a consumat peste măsură, nu fotbalistul englez a fost cel care s-a remarcat la acest capitol, ci un alt jucător, a cărui rezistență la băutură nu a fost atât de mare. Ederson, aflat în cantonamentul naționalei Braziliei, a vorbit la conferința de presă despre colegii săi, dezvăluit căruia i s-a făcut cel mai rău. 

Poveste amuzantă de la petrecerea lui Manchester City 

Portarul a dezvăluit că cel care a resimțit imediat două shot-uri date a fost Ruben Dias, cunoscut pentru modul în care are grijă de corpul său. Mai mult, corpul fundașului portughez a „reacționat” la alcool, acesta vomitând imediat și nu oriunde, după cum a relatat Ederson. 

„După un sezon extrem de obositor dar și incredibil, doar United a reușit să mai facă asta, desigur că trebuie să ne bucurăm și să ne lăsăm emoțiile să iasă la suprafață. Sunt luni de muncă intensă. Cine bea, bea. 99% din grup a băut, s-a bucurat. Mulți jucători au pus capăt petrecerii abia luni. Asta face parte din asta, trebuie să ne bucurăm de momentele bune. 

Cel 1% lipsă este Nathan Ake, dar sunt și alții care nu beau, dar au făcut o excepție. Dias a făcut o excepție, dar nu prea a mers pentru el. Două shot-uri și a vomitat tot. Întâmplător, a vomitat pe geanta mamei lui Jack Grealish!”, a povestit Ederson conform goal.com. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!