Stiri

VIDEO Moment memorabil! Tyson Fury a cântat alături de fanii săi, pe Wembley, după victoria cu Dilian Whyte

Tyson Fury (33 de ani) și-a păstrat ”coroana” la categoria grea a versiunii WBC, după ce l-a bătut pe Dilian Whyte la Londra, pe Wembley, în fața a 94.000 de spectatori.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 09:45
Data actualizarii: Duminica 24 Aprilie 2022, 09:50

Uriașul "The Gypsy King" și-a măcinat adversarul în primele reprize, a mizat pe alonja superioară, apoi a punctat decisiv în repriza a șasea. Whyte a încercat să se ridice de la podea, dar abia mai stătea pe picioare. 

Imediat după meci, Fury a celebrat victoria cântând melodia ”American Pie” alături de fanii prezenți pe Wembley. Pe Twitter, mai mulți fani au interpretat că acest gest ar putea marca retragerea pugilistului din activitate.

VIDEO - Momentul în care Tyson Fury cântă alături de fanii săi pe Wembley

Zvonul cum că Fury se va retrage a fost lansat de un jurnalist, chiar înainte de meciul cu Dilian Whyte: ”După această luptă plec”, i-a spus Tyson Fury lui Mark Kriegel, jurnalist al ESPN.

Fury a celebrat în ring cu tot staff-ul său victoria. "Dillian va fi următorul campion mondial, e foarte valoros, dar acum eu sunt cel mai bun", a spus Tyson Fury, în aplauzele celor 90.000 de spectatori.

Modifică setările cookies