Vladimir Klitschko a plecat de pe frontul din Ucraina! Vitali Klitschko, despre întâlnirea care poate schimba războiul din Ucraina

Ucraina razboi Rusia Vitali Klitschko Vladimir Klitschko Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 31 Martie 2022, 21:18
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 21:39

Fostul campion la categoria grea a vorbit despre planurile fratelui său.

De mai bine de o lună, în Ucraina este război, după ce Vladimir Putin (69 ani) a recunoscut independența regiunilor separatiste Doneţk şi Lugansk. Vitali Klitschko (50 ani), care este în prezent primarul Kyiv, nu s-a intimidat de bombardamentele liderului de la Kremlin și a rămas să lupte pentru a-și apăra patria. 

Klitschko a fost acompaniat pe front de alt campion mondial la categoria la grea, fratele său, Wladimir Klitschko (46 ani). Însă, în prezent, primarul Kyivului a plecat din Ucraina pentru a o întâlnire diplomatică în Germania. 

Vitali Klitschko: „Este foarte important să ne unim toate forțele”

„Prieteni, astăzi este foarte important să ne unim toate forţele. Atât în Ucraina, cât şi să consolidăm poziţia şi acţiunile ţărilor partenere ale statului nostru. Vladimir a plecat cu o delegaţie din Ucraina pentru întâlniri în Germania.

Sunt planificate întâlniri cu politicieni şi oficiali ai Germaniei, pentru a discuta despre sprijinul politic al Ucrainei, despre asistenţă economică, umanitară şi militară pentru statul nostru”, a scris Vitali Klitschko pe contul oficial pe Instagram. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!