Vivi Răchită a reacționat prompt după ce Victor Pițurcă a fost reținut de procurorii DNA. "Asta mi-a spus"

Victor Piturca Valeriu Rachita Victor Piturca inchis Stiri ULTIMA ORA | "Nu pot sta fara fotbal!" Valeriu Rachita a semnat cu Astra Giurgiu! Anuntul OFICIAL facut de giurgiuveni
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 16:30
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 16:36

Fostul selecționer al României a fost reținut luni de către procurorii DNA.

Victor Pițurcă a fost, astfel, audiat într-un dosar care vizează achiziții de măști realizate în timpul pandemiei. După audieri, procurorii au dispus reținerea fostului selecționer.

Cum a comentat Valeriu Răchită reținerea lui Victor Pițurcă: „Mi-a spus asta”

Valeriu „Vivi” Răchită, fost jucător la Universitatea Craiova, printre alte echipe, a vorbit despre reținerea lui Victor Pițurcă și a evidențiat cât de surprins a fost de acest eveniment.

„Sunt de-a dreptul şocat, mă uit la televizor şi nu-mi vine să cred. Este incredibil. Am vorbit cu dânsul la finalul anului trecut, ne-am urat toate cele bune înaintea sărbătorilor de iarnă.

Am vorbit şi despre fotbal. Mi-a spus că ar putea reveni în fotbal doar dacă ar fi un proiect foarte solid. Nu ştiu dacă eu aş mai putea intra în proiectele dânsului, pentru că am şi eu proiectele mele la Ploieşti.

Nu am sunat pe nimeni din familia domnului Piţurcă, acum îmi dau seama prin ce clipe grele trec. Sper ca totul să se termine cu bine pentru dânsul”, a spus Valeriu Răchită, potrivit Orange Sport.

Victor Piţurcă, reţinut de procurorii DNA

Fostul selecţioner Victor Piţurcă a fost reţinut, luni, de procurorii DNA, fiind acuzat într-un dosar care vizează achiziţii realizate în timpul pandemiei. Victor Piţurcă a fost audiat, încă de luni dimineaţă, de către procurorii DNA. Ancheta vizează achiziţii de măşti realizate în timpul pandemiei. După audieri, procurorii au dispus reţinerea fostului selecţioner.

MAI MULTE DETALII AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!