Victor Pițurcă l-a sunat pe Dumitru Dragomir! Ce i-a transmis despre dosarul în care urma să fie reținut

Dumitru Dragomir DNA Victor Piturca Stiri Dumitru Dragomir
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 14:52
Data actualizarii: Luni 30 Ianuarie 2023, 14:58

Dumitru Dragomir a dezvăluit că a fost sunat de Victor Pițurcă pentru a-l pune la curent că a fost chemat la DNA într-un dosar care vizează achiziția de măști.

Dragomir și Pițurcă sunt prieteni vechi, de peste 40 de ani. Fostuș șef al Ligii Profesioniste de Fotbal susține că Piți nu era afectat că a fost chemat să se întâlnească la DNA cu procurorii care se ocupă de caz. 

„M-a sunat aseară şi mi-a spus că a pus şi el bani la unul care a cumpărat măşti. Şi a fost chemat la DNA astăzi: “Bă, eu am pus bani, nu ştiu ce s-a întâmplat, mă cheamă mâine la DNA!”. Asta mi-a zis.

Poţi să greşeşti. Nu era speria deloc. Nu era speriat deloc. Mi-a dat telefon: «Bă, mă duc la DNA mâine. Nu am făcut nimic. Am pus şi eu bani, ca să cumpere măşti. Eu ştiu ce-o fi făcut ăla?».

Părerea mea este că nu poată să îl reţină pentru aşa ceva. Are vreo societate că a înşelat pe cineva? Nu se aştepta să îl reţină. Este un şoc“, a spus Dragomir, potrivit Fanatik.

Victor Piţurcă a fost reţinut de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar privind achiziţia de produse medicale în pandemie, au precizat surse judiciare.

Potrivit aceloraşi surse, în dosar a mai fost reţinut şi directorul general al Romarm, Gabriel Ţuţu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!