Vecinii au sunat la 112 din cauza strigătelor, dar polițiștii au descoperit un cuplu care făcea sex!

timisoara ambulanta interventie politie Sex sunat 112 Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Martie 2022, 14:30
Data actualizarii: Luni 14 Martie 2022, 20:09

Evenimentul hilar s-a petrecut într-un cartier din Timișoara. 

Duminică seara, locuitorii cartierului Bucovina din Timișoara au sunat la 112, după ce din clădirea unui Punct Termic aflat între blocuri se auzeau zgomote ciudate.

Oamenii au dat alarma, pentru că li s-a părut că aud strigătul de ajutor al unui copil, care ar fi putut fi blocat sau ar fi suferit un accident în interiorul clădirii. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție de la Secția 4, o mașină de pompieri și o ambulanță, dar salvatorii au avut o surpriză de proporții, când au ajuns la fața locului, anunță tion.ro. 

În interiorul clădirii, oamenii legii au găsit un cuplu care făcea sex, iar zgomotele de plăcere ale femeii au fost confundate de locatarii vigilenți cu un strigăt de ajutor.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, și femeia, în vârstă de 54 de ani, nu au fost sancționați, ci au primit doar un avertisment și au rămas cu rușinea de a fi desconspirați în fața locatarilor blocului, care i-au privit de la balcoane, după ce au fost evacuați din incinta Punctului Termic. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!