"I-am zis lui Tamas ca daca intram in grupele Ligii, poate sa stea beat 2 saptamani" :)) Episod haios intre Gigi Becali si Tamas

Finala Cupei Romaniei, Dinamo - CFR Cluj, marti la 21:30, la ProTV

Gigi Becali a vorbit astazi in conferinta de presa despre conflictul dintre Tamas si Radoi, pe care nu il agreaza. Chiar daca a trimis cateva sageti spre Tamas, patronul Stelei spune ca fundasul e un om bun si ca nu il deranjeaza escapadele sale cat timp isi indeplineste obiectivele.

Becali i-a dat voie chiar sa stea beat 2 saptamani daca Steaua intra in grupele Ligii:

"Daca ne calificam in Grupele Ligii, ii zic lui Tamas ca doua saptamani sa nu mai fie treaz! M-a deranjat foarte tare ce a spus Tamas. Am avut si o traire atunci, dar apoi am vorbit si cu alti oameni. Mi-au zis ca ei sunt intre ei fotbalisti, colegi, nu l-a jignit cu nimic. I-a raspuns, si Mirel s-a luat de el. I-a zis si el, e intre ei, barbateste. Ala e finul meu, il iubesc ca pe copilul meu. O sa vorbesc si cu Mirel, dar nu cred ca e genul razbunator. Nu au fost jigniri.

Cum Tamas nu am vorbit, e un om extraordinar, are nebuniile lui. Mai poti sa-l opresti pe Tamas? Daca el mi-a spus dupa Iasi, in aeroport: "Nea Gigi, sa nu ma mai cauti o saptamana, ca nu ma gasesti". I-am zis sa nu se mai trezeasca o saptamana. Ma lasi? Te las! N-ai ce sa-i faci, e un om bun", a spus Gigi Becali in conferinta de presa.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Regina Elisabeta, cu ochii în lacrimi la înmormântarea Prinţului Philip al Marii Britanii
BRAT
Modifică setările cookies