Usain Bolt, Hamilton, Nadal sau Barcelona! Tu pe cine pariezi in 2009?

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 01 Ianuarie 2009, 20:25
Data actualizarii: Joi 01 Ianuarie 2009, 20:51
Stim inca din prima zi a anului ce se va intampla tare in sport in 2009. Lui Chivu i s-a prezis ca va pierde finala Champions League in fata Barcelonei.

Hamilton isi va apara titlul in Formula 1, Nadal va ramane numarul unu in tenis, iar cel mai rapid om al planetei - Bolt va stabili un nou record mondial la 100 de metri. Cele mai tari case de pariuri din toata lumea au avut de munca in noaptea de revelion - au calculat de zor cotele pentru marile evenimente din sport in 2009.

Fara Euro si Mondial, fotbalul va trai momentul de varf al anului la finala Champions League. "Va fi o finala de vis, intre Barcelona lui Messi si Henry si Interul lui Chivu si Mourinho" - e pronosticul caselor de pariuri, care ii dau invingatori pe extraterestrii Barcei.

Tenisul va avea acelasi rege si in 2009 - spaniolul Nadal va ramane lider mondial, insa rivalul sau, Federer va castiga cel putin un turneu de mare slem si va egala recordul de mari victorii detinut de Sampras.

In Formula 1, casele de pariuri il dau favorit la titlul mondial tot pe englezul de la Mc Laren, Lewis Hamilton.
La atletism, Usain Bolt va ramane si in 2009 cel mai rapid om al planetei. Jamaicanul isi va imbunatati recordul mondial la suta de metri - de la 9 secunde si 69 de sutimi va ajunge la 9.58.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!