VIDEO Accidentare teribilă pentru Usain Bolt, într-un meci caritabil de fotbal. Cât ar putea dura recuperarea 

Usain Bolt Atletism
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Iunie 2024, 13:28
Data actualizarii: Luni 10 Iunie 2024, 13:35

Usain Bolt trece printr-o perioadă dificilă, după ce s-a accidentat în timpul unui meci caritabil de fotbal. 

Fostul atlet jamaican, câştigătorul a opt medalii olimpice de aur şi a unsprezece titluri mondiale, a suferit o ruptură a tendonului lui Ahile la un picior într-un meci caritabil de fotbal, desfăşurat, duminică, la Londra.

Retras din activitate din 2017, Usain Bolt a participat la Soccer Aid, un meci de caritate organizat anual pentru strângerea de fonduri în favoarea UNICEF. Jamaicanul a fost nevoit să întrerupă jocul şi a fost evacuat pe o targă de pe teren. Ulterior, în cursul serii, sportivul a anunţat că a suferit o ruptură la tendonul lui Ahile.

Recuperarea după o astfel de accidentare depinde foarte mult de gravitatea leziunii. Cele minore se pot recupera într-un interval de 6-12 săptămâni, însă dacă este vorba despre o ruptură completă se poate ajunge la o perioadă de 4-6 luni, cu intervenție chirurgicală.

Usain Bolt a numit fotbalistul pe care l-ar provoca la o cursă pe 100 m

Usain Bolt, considerat cel mai rapid om al planetei în perioada sa de glorie, a afirmat că i-ar fi plăcut să concureze cu Mbappe. "Mi-ar fi plăcut să mă întrec cu Mbappe în perioada mea de aur şi să văd cât de repede aleargă pe o sută de metri".

Usain Bolt a împărţit covorul roşu al galei Laureus şi cu fotbalistul Jude Bellingham.

"El a dovedit că este unul din marile talente noi şi ia lumea cu asalt. El a ajuns la Real Madrid plin de energie, ca un talent special. Va câştiga multe trofee, sunt impresionat de el, este un jucător incredibil. Aşteptăm de la el lucruri incredibile, pentru că este unul dintre cei mai buni jucători din lume", a mai spus Bolt.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!