GALERIE FOTO Una mai frumoasă decât cealaltă! Fiicele lui Gică Popescu și Ilie Dumitrescu, apariții spectaculoase la meciul Generației de Aur

Maria Popescu fiica Ilie Dumitrescu Generatia de aur Gica Popescu Ilie Dumitrescu Stiri Fiica lui Ilie Dumitrescu/sursa foto: Instagram
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Mai 2024, 20:27
Data actualizarii: Luni 27 Mai 2024, 09:13

Generația de Aur s-a impus în fața Legendelor Lumii în meciul de retragere, scor 3-2, pe Arena Națională. Meciul a fost transmis în direct pe PRO TV și VOYO.

În timpul și la pauza meciului de pe Arena Națională, spectatorii au avut parte de o surpriză, fiind parfumați cu "Pasadena 94", parfumul "Generației de Aur", un proiect de care s-a ocupat Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu. 

"Ne-am gândit că este foarte bine să facem un parfum unic, care atunci când îl mirosim să ne aducă aminte de momentele extraordinare din acea vară. În momentul în care îl mirosim ne dorim și suntem convinși că acest miros ne teleportează undeva în vara americană din ’94.

  • Fiica lui Gică Popescu/sursa foto: Instagram

Pasadena ’94 este locul în care am avut cele mai bune performanțe. A fost stadionul unde n-am pierdut niciun meci și am considerat că cel mai potrivit nume pentru acest parfum este Pasadena ’94", a declarat Gică Popescu.

Pe lângă Maria Popescu, la meci a fost prezentă și fiica lui Ilie Dumitrescu, cei doi plecând împreună, la final. Ilie Dumitrescu are patru copii, o fată și trei băieți, de care este foarte mândru. Mayra Daria are 18 ani și a absolvit Școala Cambridge.

Spectacol de gală, pe Arena Națională

Pentru selecționata condusă de Jose Mourinho au marcat Rivaldo (minutul 21) și Pandev (minutul 28), în timp ce pentru ”Generația de Aur” au înscris Basarab Panduru (minutul 41), Gică Hagi (minutul 64) și Costel Gâlcă (minutul 72).

A fost o seară superbă pe cel mai mare stadion al României. La meci au fost prezenți 54.967 de spectatori, cea mai mare asistență înregistrată pe Arena Națională.

Au fost momente emoționante, iar spectacolul fotbalistic nu a lipsit. Starurile prezente pe teren s-au întrecut în execuții care mai de care mai spectaculoase.

Emoțiile au continuat și după fluierul final. A avut loc o ceremonie de premiere, unde fiecare membru al Generației de Aur a primit un trofeu, iar, mai apoi, legendele fotbalului românesc au făcut turul Arenei Naționale în aplauzele zecilor de mii de spectatori. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!