VIDEO EXCLUSIV Gică Hagi a executat cu sânge rece o lovitură de pedeapsă în Generația de Aur - World Stars (Pro TV & VOYO)

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:16
Data actualizarii: Sambata 25 Mai 2024, 22:16

Generația de Aur - World Stars, LIVE TEXT - AICI.

Foștii internaționali români au organizat sâmbătă, 25 mai, meciul de adio al Generației de Aur, în care s-au duelat cu legende din fotbalul internațional.

Gică Hagi a executat cu sânge rece o lovitură de pedeapsă în Generația de Aur - World Stars (Pro TV & VOYO)

În minutul 64 al confruntării, Generația de Aur a obținut o lovitură de pedeapsă. Decarul Gică Hagi a executat superb penalty-ul. Fostul internațional român a țintit vinclul porții și nu a dat greș. 

Echipa membrilor Generației de Aur a restabilit, așadar, egalitatea, după ce Rivaldo a înscris în minutul 21, Pandev a dublat avantajul în minutul 28, iar Panduru a micșorat diferența în minutul 41.

Gică Hagi s-a ales, așadar, cu un gol și cu o pasă de gol după o oră de joc pe Arena Națională.

Generația de Aur - World Stars, înainte de meciul direct

Meciul care se va juca pe Arena Națională începe la 20:30 și până acum s-au vândut aproape toate biletele pe cel mai mare stadion al țării. 

Componenții Generației de Aur se antrenează în fiecare zi pe arena Arcul de Triumf și trag tare pentru a fi în cea mai bună formă la ora meciului. 

Adversarii tricolorilor în confruntarea de sâmbătă vor fi antrenați de Jose Mourinho, iar echipa va fi formată din foști colegi ai tricolorilor de la formațiile la care au activat în străinătate. 

TOATE DETALIILE MECIULUI - AICI

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!