Un taximetrist a condus 150km pentru a-i înapoia portofelul lui Neuer, dar recompensa portarului l-a revoltat

Manuel Neuer bayern Neuer taxi Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Iulie 2022, 16:47
Data actualizarii: Joi 21 Iulie 2022, 16:46

Un șofer de taxi din Germania a rămas dezamăgit după ce l-a ajutat pe Manuel Neuer, portarul lui Bayern Munchen și al naționalei Germaniei.

În urmă cu câteva săptămâni, Neuer (36 de ani) și un prieten au luat un taxi în Munchen, iar celebrul portar și-a uitat portofelul în mașină. Cel care l-a găsit a fost șoferul taxiului, Hazir S, în timp ce făcea curățenie, scrie Sky Germania, care citează Bild.

Un taximetrist a călătorit 150km pentru a-i înapoia portofelul lui Neuer

"Numele lui Neuer și adresa erau în cartea de identitate", a spus șoferul. Presa din Germania scrie că în portofelul lui Neuer erau aproximativ 800 de euro cash și două carduri.

După ce și-a încheiat programul, șoferul de taxi a vrut să facă o faptă bună și să-i înapoieze portofelul lui Neuer. Nu l-a putut găsi pe portar la cele două adrese la care l-a căutat, însă a dat de managerul fotbalistului, căruia i-a oferit portofelul, dar și datele de contact.

La două săptămâni distanță, Hazir a primit prin poștă un tricou al lui Neuer de la Bayern, fără vreun comentariu. Șoferul consideră că recompensa a fost mult prea mică, având în vedere că a condus aproximativ 120 de kilometri pentru a-i înapoia portofelul portarului.

"Recompensa asta e o bătaie de joc! Am patru copii. Nu am ce să fac cu tricoul", a spus șoferul, potrivit sursei citate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!