Un fotbalist a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a batut rudele minore! Ce pedepasa a primit jucatorul care a evoluat in Ligue 1 si La Liga

Olympiakos Pireu Caen El Arabi Stiri Un fotbalist a fost condamnat la inchisoare pentru ca si-a batut rudele minore! Ce pedepasa a primit jucatorul care a evoluat in Ligue 1 si La Liga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 26 Mai 2021, 17:37
Data actualizarii: Miercuri 26 Mai 2021, 17:57

Youseff El Arabi a fost condamnat la un an de inchisoare dupa ce si-a batut verisorii minori.

Evenimentul pentru care Youssef El Arabi a fost condamnat la un an de inchisoare s-a petrecut in iunie 2017. Imediat dupa terminarea Ramadanului, doi veri ai fotbalistului au aruncat 2 sticle pe terasa casei unde Youssef locuia cu familia sa. Jucatorul, legitimat in Qatar atunci, si-a luat cei doi frati si au inceput sa ii fugareasca pe cei doi veri pentru a le aplica o corectie.

Chiar daca s-au ascuns intr-o casa vecina, cei doi minori de 13 si 16 ani, au fost prinsi de fratii El Arabi. Potrivit actu.fr, un martor care a asistat la acest conflict a relatat la proces: "Am vazut tinerii cum erau la pamant si primeau incontinuu lovituri". Fotbalistul a dezmintit aceste acuzatii, recunoscand ca le-a aplicat celor doi verisori doar o palma peste ceafa pentru a-i pedepsi pentru ce au facut.

Instanta din Montpellier a pronuntat decizia finala dupa 4 ani de cand procesul a fost intentat de cele doua victime, chiar in ziua cand actuala echipe a lui Youseff, Olympiacos, a pierdut finala Cupei Greciei cu PAOK, 1-2. Astfel, jucatorul a primit doua vesti proaste in aceeasi zi. Pe langa faptul ca a pierdut ocazia de a face eventul cu Olympiacos, a fost condamnat la un an de inchisoare.

Pe langa amenda de 3 000 de euro pe care a primit-o din partea Tribunalului, fotbalistul va trebui sa le plateasca celor doi veri despagubiri in valoare de 13 400 de euro. Potrivit aceleiasi surse, El Arabi mai are o sansa sa nu ajunga in spatele gratiilor. Are dreptul sa conteste decizia, iar pedepasa sa poate fi ajustata de catre un alt judecator.

Ajuns la 34 de ani, marocanul a evoluat de-a lungul carierei la Caen, Al-Hilal, Granada, Al-Duhail si Olympiacos. In acest sezon, este golgeter in campionatul Greciei, cu 22 de reusite.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!