Incidente socante in tribuna! Cristescu a sarit la bataie si a fost scos de 4 bodyguarzi: "In mortii ma-tii! Sa te f**!" Si-a iesit din minti si a trebuit evacuat

Autor: Sport.ro
Duminica 09 Mai 2021, 19:54

	Incidente socante in tribuna! Cristescu a sarit la bataie si a fost scos de 4 bodyguarzi: "In mortii ma-tii! Sa te f**!" Si-a iesit din minti si a trebuit evacuat

Momente halucinante pe Oblemenco in minutul 40 al meciului de la Craiova.

21:40 Explicatiile lui Silvian Cristescu dupa incidentele de la Craiova sunt AICI!

21:07 Informatiile anuntate la Fotbal Club, pe Digisport, sunt ca inainte sa coboare din loja, Cristescu si botosanenii au avut un schimb de replici pornit de la golul marcat din offside de Al Mawas (min 9). Oltenii acuza ca li s-a aratat un semn obscen de catre o persoana din tribuna Botosaniului.

20:08 Silvian Cristescu a urmarit primele 40 de minute ale meciului ditr-o loja a stadionului din Craiova, alaturi de alti fosti jucatori. Dupa un schimb de replici cu moldovenii, Cristescu a coborat apoi in zona unde erau fotbalistii Botosaniului. In afara contrei verbale pe care au avut-o, pe oltean l-a deranjat diferenta dintre jocul cu FCSB si ceea ce au aratat botosanenii pe Oblemenco, sustin sursele www.sport.ro. Le-a strigat asta din tribuna, pe un ton deloc potrivit.

Cristescu nu are o calitate oficiala in organigrama CS Universitatea.

19:54 Silvian Cristescu a sarit in zona ocupata de jucatori si de staff-ul Botosaniului in tribuna de pe stadionul OZN al oltenilor. Dupa o confruntare de cateva secunde, Cristescu a fost luat pe brate de oamenii de ordine si scos din arena! Imaginile surprinse de camere au fost cu totul nebune! Rosu la fata si turbat de furie, Cristescu, fost jucator si oficial la Craiova, a continuat sa-i injure cu nerv pe adversarii sai.

Arbitrul Barbu a oprit jocul pana s-a asigurat ca tensiunea s-a potolit! Totul a durat mai bine de doua minute.

Momente de groază la EURO 2020, după ce danezul Eriksen s-a prăbuşit pe teren. UEFA a anunțat că starea sa este stabilă
BRAT
Modifică setările cookies