Un fost jucător al lui Șahtior, dur la adresa rușilor: „Nu știu ce este vasul de toaletă. Își spală hainele la râu”

Sahtior Donetk Război în Ucraina Rustam Khudzhamov Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Aprilie 2022, 19:22
Data actualizarii: Luni 18 Aprilie 2022, 19:41

Rustam Khudzhamov, fost portar al lui Șahtior și al naționalei Ucrainei, s-a lansat într-un atac dur la adresa rușilor care au invadat Ucraina.

Fostul portar îi acuză pe ruși de involuție și spune că nu-și explică cum a fost posibil ca o țară atât de mare și cu atât de multe resurse să aibă o economie atât de slabă și oamenii să trăiască într-o sărăcie lucie.

„O țară de sclavi și proști!”

Khudzhamov susține că poporul rus încă mai folosește WC-ul din fundul curții și că își spală hainele la râu, cum se făcea în secolul 19.

„Cum poate o țară care are resurse naturale, orice, care ar putea deveni țara lider în lume, să producă doar arme? Și se mai și mândresc că produc ceva care poate ucide.

Uită-te la țările în care există petrol și gaze. Uită-te la Norvegia, Emiratele Arabe Unite, Qatar. Înțeleg că teritoriile de acolo nu sunt la fel cu cele ale Rusiei. Rușii îi justifică pe președinte și pe toți ceilalți că fură, ei spun că așa ar trebui să fie. La naiba, asta e o țară de sclavi și proști.

Cum să nu ai înternet în secolul 21, să afli măcar de existența vasului de toaletă și nu mai folosești doar o gaură în pământ? 

Știu sigur că merg la râu să-și spele hainele. Cum este posibil acest lucru în secolul 21? Ai petrol și gaze și nu poți face nimic în țara ta. Vino la noi să ucizi, să ne furi telefoanele. Aștia sunt niște sălbatici care trăiesc în secolul al XII-lea”, a spus Khudzhamov, potrivit sport.ua.

Rusia a învadat Ucraina pe 24 februarie, iar de atunci teritoriul țării venice este supus atacurile armatei ruse.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!