Ucrainenii exultă după ultimele victorii ale armatei lor pe front! Cum au ironizat incendiul de la Bryansk, Rusia

Bryansk Război în Ucraina Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 25 Aprilie 2022, 12:05
Data actualizarii: Luni 25 Aprilie 2022, 12:14

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la un depozit de petrol din Bryansk. Locuitorii orașului au raportat că au auzit explozii înainte de declanșarea incediului.

„La ora 02:00, pe 25 aprilie, schimbul de serviciu operațional al Direcției Principale a EMERCOM al Rusiei pentru Regiunea Bryansk a primit un mesaj despre un incendiu la adresa: Bryansk, Districtul Fokinsky, Moskovsky Ave.

La locul evenimentelor au fost trimise echipaje de pompieri și salvare proporțional cu dimensiunea incendiului. La sosire, s-a stabilit că pe teritoriul depozitelor a avut loc un incendiu. Vom reveni cu informații suplimentare”, se arată în comunicatul transmis de Ministerul Situațiilor de Urgență al Federației Ruse.

Potrivit informațiilor apărute pe rețelele de socializare se pare că ar fi vorba de un atac lansat de armata ucraineană, însă niciuna dintre cele două țări beligerante nu a oferit o explicație oficială pentru incendiul de la Bryansk.

Jurnaliștii ucraineni, care trăiescă zi de zi sub teroarea bombardamentelor rusești nu s-au ferit să ironizeze întâmplarea de la Bryansk, susținând că ar fi vorba despre cineva care și-a aprins o țigară la printre rezervoarele de conbustibil.

„Cineva a fumat din nou. Depozitul de petrol a luat foc în Bryansk, Rusia”, au titrat jurnaliștii de la sport.ua.

Tot astăzi, Comandamentul Operațional „Sud” a reușit să elibereze cinci așezări din zona Nikolaev

Armata ucraineană a reluat controlul asupra a cinci așezări din zona Nikolaev. Acest lucru a fost raportat de Comandamentul Operațional „Sud”.

„A existat o creștere a activității către granița administrativă a regiunii Nikolaev. O încercare de a avansa a două grupuri de sabotaj și recunoaștere ale inamicului a fost zădărnicită de unitățile noastre. După ce au suferit pierderi de până la 50% din componența DRG, rușii s-au retras. În același timp, unitățile noastre au asigurat controlul teritoriului în zona a încă 5 așezări din regiunea Nikolaev, lângă granița administrativă cu regiunea Herson”, se arată în raport.

De asemenea, se remarcă faptul că pierderile invadatorilor sunt 73 de militari și 7 echipamente, inclusiv sistemul de rachete și tunuri antiaeriene Pantsir C1, vehicule auto și blindate.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!