Teama războiului provoacă haos în Ucraina! Miliardarii țării, printre care și Rinat Akhmetov, părăsesc țara! 20 de chartere și avioane private au zburat într-o singură zi

Ucraina Rinat Akhmetov Rusia Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 14 Februarie 2022, 17:29
Data actualizarii: Luni 14 Februarie 2022, 17:30

Cei mai bogați oameni din Ucraina au părăsit țara de teama războiului. 

Milionarii ucraineni se tem de tensiunile acumulate la granița dintre Ucraina și Rusia, acolo unde Vladimir Putin a trimis armata, în ceea ce pare a fi o intenție de a invada Ucraina. Mai mult, liderul rus a trimis și în Belarus vehicule de luptă și peste 30.000 de soldați. 

Situația i-a pus pe fugă pe bogații Ucrainei, care în ultimele zile au părăsit țara, informează ziarul Ukrainska Pravada

Patronul lui Șahtior Donețk a fugit din Ucraina

Printre afaceriștii ucraineni care au plecat din țară de teama războiului se află și Rinat Akhmetov, patronul lui Șahtior Donețk, clubul antrenat de Mircea Lucescu pentru 12 ani. Akhmetov ar fi plecat din Ucraina încă de pe 30 ianuarie, cu destinația Zurich. 

Sursa citată informează că doar în cursul zilei de duminică nu mai puțin de 20 de chartere și avioane private au decolat din Ucraina. În ele, afaceriștii ucraineni au părăsit țara împreună cu cei apropiați. Printre ei se numără și Igor Abramovich, politician cunoscut, Boris Kolesnikov și Oleksandr Yaroslavski, fost patron al echipei Metalist Harkiv. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!