Surorile lui Cristiano Ronaldo, impresionate de gestul fanilor lui Liverpool: "Mult mai mult decât fotbal"

Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 16:26
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 16:40

Liverpool și Manchester United s-au întâlnit într-un meci din Premier League, pe Anfield Road, iar în primele minute ale confruntării au făcut un gest minunat pentru starul "diavolilor roșii".

În minutul șapte, fanii s-au ridicat în picioare și, în timp ce intonau imnul "You'll never walk alone" au aplaudat la unison ca gest de susținere pentru Cristiano Ronaldo. În urmă cu câteva zile, fotbalistul portughez a anunțat decesul unuia dintre gemeni, la naștere.

Katia și Elma, surorile mai mari ale lui Ronaldo, au fost marcate de inițiativa clubului advers. 

"Mulțumim pentru asta, Liverpool. Nu vom uita niciodată ce ai făcut astăzi", a fost mesajul transmis de Elma, pe Instagram.

"Mult mai mult decât fotbal", a scris și Katia. 

Cristiano Ronaldo a anunțat că unul dintre gemeni a murit la naștere!

Fotbalistul a postat pe contul de Instagram un mesaj semnat în numele său și al iubitei sale, Georgina Rodriguez, în care le oferea fanilor tragica veste. 

"Cu mare durere vă anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care orice părinți o pot simți. Doar nașterea fetiței noastre ne oferă putere să trăim acest moment cu speranță și bucurie. 

Ne-ar plăcea să le mulțumim doctorilor și asistentelor pentru grija și sprijinul oferit. Suntem cu toții devastați de această pierdere și cerem respectuos să ne fie respectată intimitatea în acest moment dificil. 

Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru toteauna", se arată în mesajul postat de Ronaldo. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!