Anglia

GALERIE FOTO Klopp a zdrobit-o pe Manchester United, dar a rămas cu gândul la drama lui Ronaldo: "Minutul 7 a fost momentul jocului"

Liverpool nu a avut nicio emoție în derby-ul cu Manchester United de pe Anfield, pe care l-a câștigat clar, scor 4-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 14:21
Data actualizarii: Miercuri 20 Aprilie 2022, 14:21

Luis Diaz (5'), Mohamed Salah (22', 85) și Sadio Mane (68') au fost marcatorii lui Liverpool în meciul în care singura întrebare a părut să fie care va fi diferența de scor în favoarea echipei lui Jurgen Klopp.

Klopp a zdrobit-o pe Manchester United, dar a rămas cu gândul la drama lui Ronaldo

Manchester United a dezamăgit, iar la partida de pe Anfield nu s-a putut baza pe Cristiano Ronaldo, lăsat în afara lotului, după ce unul dintre gemenii săi a murit la naștere.

La finalul partidei, Klopp a lăudat lecția de fair-play oferită de fanii lui Liverpool, care s-au ridicat în picioare în minutul 7, au aplaudat și au cântat "You'll Never Walk Alone" în semn de susținere față de atacantul rivalilor.

"A fost un gest de mare clasă. Din momentul în care am aflat, gândurile noastre au mers către Cristiano și familia sa. Nici nu-mi inaginez cât de greu poate fi așa ceva. Ne pare cu adevărat rău pentru el.

Momentul meu preferat din meci a fost minutul 7, când întreg stadionul a arătat clasă. Multe alte lucruri sunt mai importante decât fotbalul. Acela a fost momentul jocului", a spus Jurgen Klopp, citat de Mirror.

"Familia este mai importantă decât orice, iar Ronaldo este acum alături de cei dragi în această perioadă extrem de dificilă. În acest context, confirmăm că nu va lua parte la meciul cu Liverpool de pe Anfield. Subliniem încă o dată dorința de intimitate a familiei", a transmis Manchester United, înaintea meciului cu Liverpool.

VIDEO Gestul fanilor lui Liverpool pentru Cristiano Ronaldo

Modifică setările cookies