Anglia

Cristiano Ronaldo nu va juca în derby-ul cu Liverpool: "Este alături de cei dragi în această perioadă extrem de dificilă"

Manchester United a anunțat că nu se va baza pe Cristiano Ronaldo la derby-ul cu Liverpool, programat astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 30 din Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 19 Aprilie 2022, 14:43
Data actualizarii: Marti 19 Aprilie 2022, 14:44

Ronaldo a anunțat, luni seară, că unul dintre gemenii săi a murit la naștere: "Băiețelul nostru, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi pentru totdeauna", a scris portughezul.

Cristiano Ronaldo nu va juca în derby-ul cu Liverpool

Numeroase nume importante din fotbal au transmis mesaje de susținere pentru Ronaldo și partenera sa, iar Manchester United a precizat că portughezul nu va fi în lot pentru derby-ul de pe Anfield.

"Familia este mai importantă decât orice, iar Ronaldo este acum alături de cei dragi în această perioadă extrem de dificilă. În acest context, confirmăm că nu va lua parte la meciul cu Liverpool de pe Anfield. Subliniem încă o dată dorința de intimitate a familiei", a transmis Manchester United.

În ultima etapă din Premier League, sâmbătă, Cristiano Ronaldo a reușit o triplă pentru Manchester United în victoria cu Norwich, scor 3-2.

Pentru partida de pe Anfield, fanii lui Liverpool pregătesc un moment special. Potrivit presei din Anglia, suporterii gazdelor se vor ridica în picioare în minutul 7 al partidei cu Manchester United și vor aplauda în semn de solidaritate, anunță Daily Star.

"Cred că fanii noștri ar putea să își arate clasa și să își manifeste susținerea pentru Cristiano și partenera sa, după ce și-au pierdut fiul. Un minut de aplauze în minutul 7? Arătați-le celorlalți fani ce înseamnă adevărata compasiune. Rivalitatea nu mai înseamnă nimic în aceste momente", a scris un fan al lui Liverpool, potrivit sursei citate.

Meciul de diseară este deosebit de important pentru ambele formații. Cu o victorie, Liverpool poate trece, cel puțin temporar, pe primul loc în Premier League, în timp ce Manchester United are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne cu șanse reale în lupta pentru o poziție care duce în grupele Champions League.

Modifică setările cookies