FOTO Soția l-a iertat după ce a făcut un copil 'din flori', iar acum l-a făcut pe al doilea, cu aceeași amantă. Decizia starului britanic

lauryn goodman Annie Kilner Kyle Walker Manchester City Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Ianuarie 2024, 21:32
Data actualizarii: Miercuri 17 Ianuarie 2024, 10:12

Kyle Walker este unul dintre jucătorii de bază de la Manchester City, apreciat pe plan profesional, însă cu mari probleme pe plan personal.

La finalul anului 2021, fundașul de 33 de ani s-a căsători cu Annie Kilner (31 de ani), partenera cu care avea o relație din tinerețe și cu care are trei copii.

Dragostea dintre cei doi a fost atât de mare, încât femeia a trecut peste mai multe episoade de infidelitate, inclusiv peste faptul că are un copil 'din flori'

Kyle Walker a călcat stâmb, din nou

Presa din Marea Britanie a scos la iveală faptul că starul lui Manchester City s-a reîntors la vechea amantă, Lauryn Goodman, cea cu care are copilul, iar cei doi au devenit părinți, din nou. 

În urma apariției acestor informații, Annie Kilner a hotărât să pună capăt căsniciei, iar fotbalistul a reacționat.

"Annie e o femeie incredibilă și nu pot decât să-mi prezint scuzele pentru supărările pe care i le-am cauzat. Ea a făcut parte din viața mea de atât de mult timp și asta nu se va schimba niciodată, de dragul copiilor noștri.

Vreau să vă rog să ne respectați intimitatea, în special, a micilor noștri copii, în timp ce încercăm să depășim această perioadă grea", a scris pe contul de Instagram. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!