GALERIE FOTO Sonia Isaza e ”Regina fitness-ului” din Columbia. Apariție electrizantă a iubitei fotbalistului Arturo Vidal

Sonia Isaza Fitness Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 13:35
Data actualizarii: Miercuri 09 Noiembrie 2022, 14:46

Sonia Isaza (34 de ani), iubita fotbalistului chilian Arturo Vidal, a devenit un nume cunoscut printre pasionații de fitness, iar contul ei de Instagram este urmărit de peste 3,5 milioane de oameni. 

Sonia Isaza își ține la curent fanii cu aproape tot ce face, însă cele mai multe postări sunt făcute în sala de forță, ea fiind supranumită „Regina Fitness-ului” din Columbia. Cu un bronz perfect și cu un corp tonifiat, apariția Soniei pe social media este de-a dreptul electrizantă. 

Așa cum era de așteptat, având atât de mulți urmăritori, iubita lui Arturo Vidal strânge zeci de mii de vizualizări la clipurile ei video și sute de comentarii.

Arturo Vidal joacă la clubul brazilian Flamengo și echipa națională de fotbal a Republicii Chile pe poziția de mijlocaș. În 2013 a fost desemnat al 11-lea cel mai bun jucător de fotbal din lume de către publicația Bloomberg. Acesta a jucat la cluburi mari din Europa: Barcelona, Bayern München și Inter Milano. 

Foto: Instagram, Profimedia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!