Situație delicată pentru Dani Alves, în cazul acuzației de agresiune sexuală! Proba care contrazice declarațiile fotbalistului

Dani Alves agresiune sexuala viol Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 16:53
Data actualizarii: Duminica 22 Ianuarie 2023, 17:04

Dani Alves a trimis la închisoare, în Barcelona, în cadrul unei anchete pentru agresiune sexuală.

Pe 10 ianuarie, un tribunal din Barcelona a anunţat că a deschis o anchetă pentru un presupus delict de agresiune sexuală după o plângere a unei femei, care l-a acuzat de atingeri nepotrivite în discoteca Sutton din capitala catalană, în noaptea dintre 30 şi 31 decembrie.

Reclamanta, care petrecea la clubul amintit alături de câţiva prieteni, a declarat poliţiei că fotbalistul brazilian a atins-o pe sub lenjeria intimă fără consimţământul ei. Însoţită de prietenii ei, femeia a raportat cele întâmplate personalului de securitate al clubului de noapte, care a activat protocolul relevant în aceste cazuri şi a sesizat poliţia catalană.

Probele care contrazic declarațiile lui Dani Alves

Publicația iberică El Periodico a dezvăluit că există înregistrări video de pe camerele de supraveghere ale clubului care nu susțin declarațiile făcute de fotbalist, potrivit cărora nu ar fi avut nimic de-a face cu presupusa victimă. 

În imaginile respective, anchetatorii i-au identificat pe Dani Alves și pe femeia care susține că a fost agresată de brazilian. Cei doi ar fi intrat împreună în toaleta clubului, unde au stat aproximativ 15 minute.

În plus, femeia a fost la un spital din Barcelona unde, în urma unui control medical, au apărute probe care ar demonstra că a fost violată. 

Mărturia victimei lui Dani Alves

În presa din Spania au apărut detalii despre mărturia depusă de femeia care l-a acuzat pe Dani Alves de agresiune sexuală.

Aceasta a declarat în fața judecătorului că fotbalistul a închis-o într-o toaletă din zona VIP a clubului, unde a fost agresată fizic și sexual. 

Victima susține că Dani Alvesar fi condus-o, fără ca ea să știe, în toaleta clubului, de unde a încercat să scape, dar fotbalistul ar fi blocat ușa.

Brazilianul i-ar fi cerut să întrețină relații intime, iar atunci când l-a refuzat, a lovit-o cu palma peste față, apoi și-ar fi dus planul la sfârșit.

Femeia ar fi ieșit din club plângând, iar atunci ar fi fost întrebată de angajați ce s-a întâmplat. Potrivit aceleiași surse, în raportul medical sunt menționate anumite leziuni fizice pe corpul femeii.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!