Xavi a reacționat, după ce Dani Alves a fost arestat în Barcelona

Dani Alves Barcelona xavi Spania
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:28
Data actualizarii: Sambata 21 Ianuarie 2023, 17:28

Xavi, antrenorul celor de la Barcelona, a reacționat după ce a aflat că Dani Alves (39 de ani) a fost arestat în Spania după ce a fost acuzat de agresiune sexuală.

În cursul zilei de vineri, autoritățile din Spania au decis ca Dani Alves să fie închis provizoriu. Antrenorul s-a arătat surprins de situația în care a ajuns fostul său coleg.

Xavi a reacționat, după ce Dani Alves a fost arestat în Barcelona

Femeia a depus o plângere la poliţia din Catalonia, iar şeful instanţei nr. 15 din Barcelona investighează acuzaţia de presupusă agresiune sexuală.

„Este dificil să comentez o asemenea situație. La fel ca toată lumea, sunt surprins, impactat, în stare de șoc. Știind cum este Dani (n.r. - Alves), este un subiect care m-a surprins. Îmi pare foarte rău pentru el. Este treaba justiției, justiția va decide ce se va întâmpla, nu ne putem implica”, a spus Xavi, la conferința de presă, potrivit Sport.es.

Conform COPE, Dani Alves a fost arestat de către Mossos d'Esquadra și dus pentru a declara în cazul acuzațiilor de agresiune sexuală ce ar fi avut loc pe 30 decembrie., într-un club din Barcelona. Sursa citată anunță că brazilianul a mers la secție în dimineața de vineri pentru a da declarație și a ieșit de acolo, după câteva minute, arestat și cu mașina poliției. 

Autoritățile au informat către Europa Press că patrula l-a transferat la Ciutat de la Justicia din Barcelona, acolo unde urmează ca un judecător să decidă situația sa provizoriu. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!