GALERIE FOTO Simona Halep e istorie! Cea mai sexy influenceriță din tenis s-a antrenat alături de Patrick Mouratoglou

Patrick Mouratoglou Rachel Stuhlmann Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 30 Martie 2024, 22:02
Data actualizarii: Sambata 30 Martie 2024, 21:58

Prezentă la turneele din Statele Unite, Rachel Stuhlmann a participat la câteva sesiuni de antrenament alături de Patrick Mouratoglou.

Rachel Stuhlmann (32 de ani), cunoscută pentru activitatea de pe social media, a renunțat la tenis în 2014, iar de atunci și-a construit o carieră de succes ca model și influencer. 

Originară din Saint Louis, Statele Unite ale Americii, Rachel Stuhlmann are 32 de ani și este urmărită de peste 314.000 de oameni pe Instagram. 

"Energia de aici este imposibil de egalat!", a scris Rachel, de la Miami. 

Potrivit site-ului mediareferee, Rachel Stuhlmann are o avere estimată la peste un milion de dolari. A terminat liceul Kirkwood și toți banii săi vin din endorsement și din apariții la seriale TV sau filme.

Patrick Mouratoglou, pus la zid de americani în cazul Simonei Halep

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a admis apelul depus de Simona Halep şi i-a redus la nouă luni suspendarea de patru ani dictată de Agenţia Internaţională pentru Integritatea Tenisului (ITIA).

Presa din Statele Unite a dezbătut pe larg subiectul, luându-l la țintă pe Patrick Mouratoglou, considerat principalul vinovat pentru situația în care s-a aflat jucătoarea din România. 

"S-a făcut dreptate? Da! Simona și-a declarat nevinovăția din prima clipă. Și-a strigat inocența în toate aceste luni lungi, care au reprezentat un coșmar pentru ea. Dar acum poate, în sfârșit, să îmbrățișeze din nou instanța. Toți cei care au numit-o dependentă de droguri, dopată și necinstită vor trebui acum să se mai gândească. Simona a câștigat.

S-a făcut dreptate? Da! Simona și-a declarat nevinovăția din prima clipă. Și-a strigat inocența în toate aceste luni lungi, care au reprezentat un coșmar pentru ea. Dar acum poate, în sfârșit, să îmbrățișeze din nou instanța. Toți cei care au numit-o dependentă de droguri, dopată și necinstită vor trebui acum să se mai gândească. Simona a câștigat", au scris jurnaliștii de la Tennis World USA.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!