Silvio Berlusconi, diagnosticat cu leucemie! S-a aflat totul după ce a fost internat de urgență 

Silvio Berlusconi Monza Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Aprilie 2023, 09:48
Data actualizarii: Joi 06 Aprilie 2023, 09:48

Silvio Berlusconi a fost internat în spital! 

UPDATE 6 aprilie 9:45

Conform Corriere della Sera, fostul patron al lui AC Milan, în prezent finanțator la Monza, a fost diagnosticat cu leucemie la finalul lunii martie, iar recent a început să acuze probleme serioase de sănătate. Deși s-a scris că a fost internat la terapie intensivă din cauza unei pneumonii, Berlusconi s-ar confrunta cu complicații ale bolii sale, care i-ar fi slăbit serios corpul. 

Sursa citată menționează că italianul a început rapid un tratament după ce diagnosticul i-a fost confirmat. Starea lui Berlusconi este una stabilă, însă rămâne sub atenția medicilor, la terapie intensivă. 


Știre inițială 

Fostul premier italian Silvio Berlusconi, în vârstă de 86 de ani, a fost internat la terapie intensivă pentru o problemă cardiacă, a anunţat miercuri o sursă apropiată, informează AFP şi Reuters.

Silvio Berlusconi se află într-o unitate de chirurgie cardiacă la spitalul San Raffaele din Milano, a precizat această sursă, confirmând informaţii apărute în media italiene.

Potrivit agenţiei de presă ANSA, Berlusconi a fost spitalizat în dimineaţa zilei de miercuri "pentru probleme cardiovasculare", iar starea lui ar fi "în prezent stabilă".

Silvio Berlusconi, al cărui partid Forza Italia face parte din coaliţia ce susţine guvernul condus de Giorgia Meloni, şi-a înmulţit în ultimul timp internările în spital, precedenta fiind săptămâna trecută pentru examinări de control.

În aprilie 2021, a fost spitalizat mai mult de trei săptămâni, pentru "sechele (cauzate) de COVID-19" pe care l-a contractat în septembrie 2020.

Silvio Berlusconi suferise o operaţie dificilă pe cord deschis în 2016, apoi o operaţie pentru ocluzie intestinală, în primăvara lui 2019.

AGERPRES

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!