Sfarsitul lui Wenger la Arsenal? Fanii l-au HUIDUIT, Van Persie a fost SOCAT de o decizie la derby-ul cu Man United! Reactia nervoasa a managerului francez:

Arsenal Arsene Wenger Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 09:11
Data actualizarii: Luni 23 Ianuarie 2012, 09:17

Arsenal 1-2 Manchester United / Arsene Wenger nu a reusit sa-si ia revansa in fata lui Alex Ferguson iar Man United a reusit "dubla" contra lui Arsenal cu un scor general de 10-3!

Derby-ul dintre Arsenal si Man United s-a terminat intr-un cor de fluieraturi iar majoritatea erau directionate de fanii gazdelor catre Arsene Wenger! Antrenorul lui Arsenal este sub presiune dupa un sezon dezamagitor - momentul care i-a socat pe fanii la derby-ul cu United a fost schimbarea lui Alex Oxlade-Chamberlain cu Andrey Arshavin! Culmea, rusul a fost huiduit si la intrarea pe teren si a fost si principalul vinovat de la golul decisiv al lui United, cand l-a scapat pe Valencia pe banca!

Televiziunea care a transmis meciul a surprins si reactia lui Van Persie cand a vazut cine este inlocuit - chiar daca nu l-a criticat direct dupa meci, imaginea spune totul!

Wenger s-a aparat pentru schimbarea respectiva, Chamberlain fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren pana in momentul schimbarii: "Alex incepuse sa oboseasca. El a fost bolnav in timpul saptamanii. Ai un pusti de 18 ani care e la primul meci ca titular in Premier League si un jucator care e capitanul nationalei sale iar ei imi pus sub semn de intrebare schimbarea? Sa fim seriosi! Sunt manager de 30 de ani si am facut vreo 50.000 de schimbari. Nu trebuie sa justific fiecare decizie pe care o iau"

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REACTIA FANILOR SI A LUI VAN PERSIE IN MOMENTUL SCHIMBARII LUI CHAMBERLAIN!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!