Anglia

Anglia isi ia HR manager. Omul care traieste in LUX pe milioanele facute din afaceri colosale

Harry Redknapp e favorit sa-i ia locul lui Fabio Capello pe banca nationalei Albionului, dupa ce a fost achitat in procesul de evaziune fiscala deschis impotriva lui de statul englez.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 09 Februarie 2012, 16:58
Data actualizarii: Joi 09 Februarie 2012, 16:58

Redknapp e un manager total atipic. "Sunt un antrenor de fotbal fantastic, nu un businessman. Nu am niciun fel de feeling special in afaceri", s-a prezentat 'Magicianul' Harry in fata judecatorilor care i-au decis viitorul.

Scapat de grijile penale, Redknapp e cerut de un popor intreg pe banca Angliei la Euro.

Cat de bine il cunosc, pana la urma, englezii? "Nu suficient, dar asta nu intereseaza pe nimeni. Cat timp isi face treaba asa cum a facut-o la West Ham, Portsmouth sau Tottenham, nu o sa-i numere nimeni milioanele din conturi si nici n-o sa-i comenteze implicarea in afaceri dubioase. Asta e treaba presei si a justitiei", spun fanii in comentarii postate de site-ul The Guardian.

The Independent prezinta o alta latura a personalitatii lui Redknapp. Aceea a managerului in adevaratul sens al cuvantului, a afaceristului speculant care sta pe conturi de milioane. Iar banii nu i-au venit din fotbal...

Casa in care locuieste demonstreaza simtul fin al antrenorului pe piata in care a dat lovituri mai importante chiar decat la transferurile de jucatori, cea imobiliara. Harry a platit 3 milioane de lire pe pe proprietatea sa din Sandbanks, Dorset, o constructie superba in schimbul careia acum poate obtine de cel putin 3 ori mai mult.

Impreuna cu sotia sa, Sandra, Redknapp detine 3 companii cu obiectiv exclusiv imobiliar. Harry detine si un cal de curse evaluat la peste un milion de lire, dar spune ca nu are nicio treaba cu lumea afacerilor.

"Eu afacerist? Nu, nu, sunt doar un antrenor de fotbal..."

Modifică setările cookies