Se ajunge la un acord? Condițiile puse Shakirei de către Gerard Pique pentru a-i lăsa pe copii în Miami, alături de artistă 

Gerard Pique Shakira Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 28 Iulie 2022, 16:27
Data actualizarii: Joi 28 Iulie 2022, 16:43

La începutul lunii iunie, Shakira și Gerard Pique au anunțat că nu mai formează un cuplu după 12 ani de relație.

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", a fost mesajul din comunicatul transmis de cei doi, citat de Mundo Deportivo.

După o serie mai lungă de discuții între cei doi cu privire la locul în care vor crește băieții, Gerard Pique și Shakira ar fi ajuns la o înțelegere, jucătorul catalan fiind de acord ca aceștia să se mute la Miami, alături de artistă.

Condițiile puse de Gerard Pique pentru Shakira

În presa internațională, citat de Telemundo, a apărut informația potrivit căreia fotbalistul și-ar fi dat acceptul ca Milan și Sasha să se mute în America, cu două condiții: Shakira să îi cumpere cinci bilete pe an la bussiness class pe ruta Barcelona - Miami și să îi plătească o datorie de 400.000 de dolari.

De ce s-ar fi despărțit Gerard Pique și Shakira

Recent, jurnalista Laura Fa, de la El Periodico, a dezvăluit în cadrul podcast-ului său că motivul separării celor doi este legat de infidelitatea jucătorului Barcelonei. 

"Zvonurile că lucrurile nu merg bine între ei circulau de ceva timp. Am primit informația că Shakira l-a prins pe Pique cu o altă femeie", anunța Laura Fa la momentul respectiv, citată de cotidianul AS. 

Cântăreața și jucătorul de fotbal s-au cunoscut la filmările imnului Campionatului Mondial din 2010, „Waka, Waka”. Cei doi au împreună doi băieți și, deși nu s-au căsătorit, au format unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!