Scandal uriaș: fostul căpitan din LaLiga, acuzat că a abuzat sexual mascota unei echipe chiar înainte de startul meciului 

Hugo Mallo Celta Vigo LaLiga Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 23:19
Data actualizarii: Marti 30 Ianuarie 2024, 23:21

Hugo Mallo (32 ani) se află în fața unor acuzații extrem de grave.

Fostul căpitan de la Celta Vigo, care are 309 meciuri jucate în LaLiga, va fi adus în fața justiției pe 11 iulie 2024, la judecătoria din Barcelona, în legătură cu un presupus delict comis miercuri, 24 aprilie 2019, înainte de a începe meciul Espanyol - Celta Vigo. Publicația AS informează că persoana care lucra ca mascotă a echipei l-a denunțat pe Mallo pentru abuz sexual. 

Totul s-ar fi petrecut în timpul momentului în care jucătorii celor două echipe se salutau pe terenul de pe Cornella El Prat. Angajata a făcut o plângere împotriva lui Hugo Mallo, iar sursa citează informează următoarele: 

„Când Hugo Mallo a ajuns în dreptul mascotelor, primeia i-a dat mâna, așa cum se face în mod normal, însă când a ajuns în dreptul domnișoarei Ana - presupusa victimă - care în acel moment își făcea rolul de mascotă, acesta și-a introdus mâinile pe sub costum și a atins-o pe sâni. Conform reclamantei, a apucat-o de sâni cu mâinile și a început să și le miște”, scrie sursa citată. 

După cum a investigat jurnalistul Ivan Molero, jucătorul și-a apărat inocența când a fost citat în instanță, motivând că a salutat normal atât fotbaliștii, cât și mascotele. Judecătoria din Cornella de Llobregat a decis să accepte clasarea provizorie a cauzei motivând că „săvârșirea infracțiunii de abuz sexual descrisă în plângere nu a fost justificată”. 

Avocații victimei au făcut recurs, iar decizia a fost revocată de către justiția din Barcelona. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!