FOTO ȘI VIDEO Sandra Izbașa s-a măritat! Imagini spectaculoase cu fosta gimnastă în rochie de mireasă 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 30 Iulie 2023, 19:13
Data actualizarii: Duminica 30 Iulie 2023, 19:13

Sandra Izbașa (33 ani) s-a cununat religios cu Răzvan Bănică. 

Cei doi s-au cunoscut în urmă cu trei ani, iar de atunci trăiesc o superbă poveste de dragoste. Sandra Izbașa s-a cununat religios cu Răzvan la doi ani de la cununia civilă, iar ziua aleasă este una extrem de specială pentru ei, după cum a dezvăluit chiar ea. 

Nașă la nuntă i-a fost Andreea Răducan, iar de la ceremonie nu a putut lipsi Octvian Bellu. 

„Special, un moment foarte special, ne bucurăm din suflet că am putut lua parte la această slujbă minunată și că suntem căsătoriți în fața lui Dumnezeu. O zi cu emoții, ca de fiecare dată, e normal, când te pregătești și îți dorești să iasă un lucru perfect pui suflet, emoție și mai ales că astăzi ne-am dorit să fie ziua noastră. 

Noi ne-am cunoscut exact acum trei ani, am zis să lăsăm emoțiile la hotel și să ne simțim extraordinar de bine astăzi. Eu am slăbit fără să vreau în această perioadă”, a declarat Sandra la ieșirea din biserică. 

„Am avut grijă zilele astea, cum avem de fiecare dată. Am încercat să ne odihnim cât de mult am putut, emoțiile nu ne-au lăsat să facem asta până la capăt. Suntem foarte bine, împliniți și recunoscători lui Dumnezeu. Eu știam cum va arăta rochia, nu știam varianta finală, dar chiar dacă aș fi știut-o, momentul trăit astăzi a fost unic și irepetabil”, a spus și soțul Sandrei. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!